Hallo allemaal ik ben DJ Harm, ik ben de oprichter van Radionieuwegein verder hou ik me bezig met van alles en nog wat, heb je vragen mail dan !!! naar Email info-radionieuwegein@ziggo.nl

Hallo allemaal ik ben DJ Ronald, ik doe de muziek voor NWG en probeer steeds de nieuwe hitjes  binnen te halen 

Email info-radionieuwegein@ziggo.nl

Ik ben elke Woensdagavond live met mijn programma PUUR HOLLANDS

Hoi, ik ben Linda ben de  penningmeester en aanspreekpunt NWG team ik maak de foto's voor Radio Nieuwegein Verder draai ik graag alle soorten muziek, tijdens mijn live programma kan je al jou lievelingsmuziek aanvragen. Je kan mij horen op elke Donderdagavond maar kan ook een zijn dat we tussen door live zijn.

Hallo allemaal ik ben DJ Frank,  ik draai elke Zaterdagochtend mijn plaatjes voor jong en oud, en alles op verzoek !!

Hallo Ik zal mij even voorstellen ik ben Ineke. Ik ben helemaal weg van musical muziek ben ook best wel bij heel wat musicals aanwezig geweest. Ik zou dol graag mijn liefde voor de musicals willen delen met andere mensen en daarom ga ik dat op www.radionieuwegein.nl doen. Ik draai op maandagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Dus ik zou zeggen kom lekker luisteren en vraag gerust een verzoekje aan. Tot horens op maandagavond.

Ik ben Björn,Ik ben 37 jaar en kom uit het prachtige Hoensbroek.
"Music was my first love" en daarom ben ik enorm blij dat ik een droom mag laten uitkomen..namelijk DJ worden mijn muzieksmaak is heel divers en zo zal ik mijn uren op Radio Nieuwegein ook invullen...Engelstalig, Nederlands,70's, 80's en 90's.het is de bedoeling met liedjes wat los te maken mijn uurtjes moeten voor iedereen zijn. Jong en oud. Dus elke zaterdagmiddag is het "Rock and Roll time"

mijn naam is dj banjo ik ben 27 en zo gek als een deur retteketet met banjo beleef je party pret zou zeggen knal de verzoek lekker vol jullie vragen wij draaien whoppaaaa radja van de barlo en its party time gr DJ Banjo

Ik ben opaernst  ben 67 jaar vandaar opa woon in Nieuwegein.Ga binnenkort draaien op de dinsdag avond vanaf 19.30 bij radionieuwegein.Ben al een oude bekende van radioveerman hoop deze nieuwe weg op de radio nog heel wat jaartjes te doen.

Hallo ik ben Roelof Stender ben 46 jaar.
Ik ben 6 jaar getrouwd met de liefste vrouw die er is. Ik heb zelf bijna 28 jaar een commerciële radio zender gehad op internet.Wat ga ik doen bij NWG.
programma: Het Radio Festijn met de beste hits van eigenbodem en deze tijd en een vleugje goud van oud.Ook ga ik de evenementen met je door nemen en een concert agenda.ga je zelf een evenement doen laat het mijn weten door een mail naar info-radionieuwegein@ziggo.nl
dan nemen we dit mee in de uitzending.Ik ben elke zondag ochtend vanaf het klokje 10 tot 13:00 uur in de middag te beluisteren op de NR:1 van het World Wide Web

Hallo ik ben Lisa, ben gek op muziek,  Nederlands maar ook een mooie dance plaat kan je bij aan vragen tijdens mijn live uitzending op de Vrijdagavond .

info-radionieuwegein@ziggo.nl